Forum

Kopen Adidas Torsion May 12, 2020 2:25 AM

By : gorze

Adidas heeft een van zijn klassieke hardloopmodellen teruggebracht in een frisse nieuwe kleurstelling. Oorspronkelijk uitgebracht in 1988, keert de Kopen Adidas Torsion terug in een verbluffende nieuwe zwart / grijs / roze kleurencombinatie. Uitgerust met Soft Cell en Torsion technologie, 3M highlights en een suède / ademende mesh bovenkant, is de ZX 700 een high performance sneaker met een modieuze look.

[Image: 2020apr282.jpg]

De onmisbare combinatie keert terug in de vorm van deze adidas adiZero Prime Boost 'Midnight', een paar dat de nieuwste hardloopinnovaties gebruikt en netjes in één perfect naadloos ontwerp past. Adidas Torsion Goedkoop Het geweven bovenwerk heeft een verleidelijke metalen spikkeling door de garenachtige constructie. Een dubbele tussenzool met Boost-technologie over de volledige lengte maakt ook gebruik van een Torsion-middenvoeteenheid die verbinding maakt met de rubberen behuizing van het Continental-merk voor maximale stabiliteit en grip. Het lichtgewicht model is uitgerust met een onheilspellend 'Midnight'-marineschema dat zwarte tinten bevat om de oorzaak van een levensstijl die perfect is voor dagelijks gebruik te bevorderen.

Na het grote debuut van de adidas Originals Swift Run Primeknit gisteren, onthult het merk een tweede iteratie van het nieuwe hardloop / lifestyle-model dat alleen druk uitoefent op zijn concurrenten. Adidas Torsion Lage Prijs Deze alternatieve stijl van de Swift Run heeft een gebreid bovenwerk met gelaste 3-strepen logo's boven dezelfde met TORSION verbeterde tussenzool voor voldoende ondersteuning en comfort.

Adidas 'Yung 96-silhouet herinnert niet alleen Three Stripes-fans aan de jaren 90 op basis van de vorm, maar de kleurenschema's bevatten vaak retro-geïnspireerde combinaties van tinten. Adidas Torsion Schoenen De volgende die pronkt met die vintage esthetiek is de 96 die je hier ziet, die zowel een koninklijke als een marineblauwe tint combineert met een elektrische paars die contrasteert met witte flitsen door meerdere elementen van de bovenkant. Naast zijn esthetische aantrekkingskracht, biedt de Yung 96 de hele dag comfort dankzij de gedempte zooleenheid en Torsion X-bar die ook teruggaat naar het prestatiegerichte begin van het Duitse merk.

De exclusieve Adidas Falcon van de vrouw brengt een aantal van de beste vibes uit de jaren 90 terug en komt in een geheel witte iteratie. Adidas Torsion Dames/Heren Met een combinatie van mesh en leer heeft de Falcon precies het juiste en aangepaste niveau van brokheid dat nodig is. De lichtgewicht EVA-tussenzool en het torsiesysteem behoren tot de extra functies.

http://www.houvolsneaker.com


To post a comment please register or sign in